Aromaterapi i spa

​AROMATERAPI I KØBENHAVN - AROMA MASSAGE MED OLIER​


Trænger du til at slappe fuldstændig af, få stimuleret sanserne og nyde en effektiv og terapeutisk massage, er aromaterapi det helt oplagte valg.Aromaterapi afhjælper depression og anspændthed

Aromaterapi, der også kaldes aromamassage, gennemføres med koncentrerede planteolier, kaldet æteriske olier, som tilsættes massageolien eller -cremen.


De æteriske olier trænger ind i huden og er med til at løsne musklerne op og giver en afslappende og nærmest terapeutisk følelse, der er med til at genoprette balancen i både krop, sind og sjæl.


Aromaterapi er derfor også meget effektiv med hensyn til at afhjælpe problemer som let depression, nervøs anspændthed og træthed.


Professionel aromaterapi med massage

Aromaterapi udføres med specielle teknikker, og sammensætningen af de æteriske olier for optimal nydelse kræver erfaring og ekspertise i faget. Vores dygtige thaipiger har fuld forståelse for og mange års erfaring i faget.


Det sikrer dig en professionel aromaterapi med maksimal udbytte af sundhed, velvære, nydelse og afslappethed.


Kom ned hos Thai Goldfinger Wellness & Massage i København og slap af efter en lang og anstrengende dag med en effektiv og terapeutisk aromaterapi.