Traditionel thaimassage

THAI MASSAGE I KØBENHAVN - TRADITIONEL THAIMASSAGE


Hos Thai Goldfinger Wellness & Massage tilbyder vi vores kunder en ægte traditionel thai massage.Thai massage sænker stressniveauet

Med en vellykket thai massage er det på grund af strækøvelserne og de forskellige trykpåvirkninger muligt både at helbrede, styrke og heale kroppen. Massagen sænker stressniveauet, afslapper spændinger og stivhed i muskler og led og hæver energiniveauet og blodcirkulationen.


Derudover kan thai massage også være helbredende ved at lindre hovedpine og migræne, ligesom det er en god behandlingsform mod gigt samt lammelse og smerter i både ryg og led.


Yoga uden anstrengelse

Denne massageform kaldes også thai-yogamassage, fordi man i den traditionelle thai massage bruger både knæ, ben og fødder til at opnå nogle yogalignende strækninger af kroppen, hvorfor det også er en kropsterapeutisk massage.


Dog er der med en thaimassage tale om yoga uden anstrengelse, da det er vores massører, der udfører strækøvelserne på din krop.Få kroppen i balance med Thai Massage i København

Med en thaimassage har du derfor mulighed for at bringe hele kroppens energi i balance og øge velværet og kroppens fleksibilitet.


Kort fortalt: Besøg Goldfinger Wellness & Massage i København og oplev med en thai massage, hvordan du får det så godt, som du aldrig har haft det før.