Traditional body og spa massage

​TRADITIONAL BODY OG SPA MASSAGE


Hos Thai Goldfinger Wellness & Massage tilbyder vi en professionel bodymassage, der er en traditionel fuld kropsmassage med lette, bløde berøringer fra hoved til fødder.Total afslapning med body og spa massage

En fuld body massage er en helhedsorienteret og effektiv kropsmassage fra top til tå, der ikke mindst giver afspænding og vitalitet, men som også giver en fantastisk følelse af afslapning og velvære.


​Med en professionel body massage bliver der løsnet op for alle anspændte muskler og led, ligesom underspændte muskler bliver aktiveret. Blodgennemstrømningen i både muskulatur, organer og væv bliver forbedret og udskillelsen af affaldsstoffer bliver aktiveret sammen med immunforsvaret.


​Du vil opleve en dyb ro under kropsmassagen og efterfølgende føle en overraskende lethed og et stort energiboost.


Fuld kropsmassage fra top til bund

En fuld kropsmassage inkluderer hele kroppen og starter med ben, fødder og tæer henover arme, hænder og fingre for derefter at bevæge sig op til baller, lænd og ryg og op imod mave, brystben, skuldre og hals og slutter af med ansigt, kraniekant og hårbund.


​Vi kommer hele kroppen igennem med en fuld body massage og sørger for at planlægge massagen efter lige præcis dine ønsker og din krops behov.


​Kom ind til Thai Goldfinger Wellness & Massage og forkæl dig selv med en lækker og beroligende kropsmassage.